Videoovervågning

Videoovervågning


Vi forhandler Milesight video overvågning systemer.

Milesight er en high-tech virksomhed, som specialere sig i design og fremstilling af 'best-in-class´ videoovervågningsløsninger med en overlegen billedkvalitet samt en enestående fleksibilitet.


Systemerne har nem Plug´N´Play installation. Selv om videoovervågning kan være teknisk og kompliceret at installere sikre Milesight´s produkter at med den indbyggede PoE switch en nem og hurtig installation.


Den medfølgende App kræver desuden ingen tekniske indstillinger eller krav til internet, som fast IP adresse og port forwarding. Software og interfaceet er meget bruger venligt og kræver sjælent support til kunderne.


Milesights flotte design gør kameraerne særdeles velejnet til montering både indendørs og udendørs.

Kameraerne har indbygget stik som gør eksterne samlebokse og stik overflødige.

Alle Milesights kameraer fåes i hvid som passer godt til lyse facader. Flere af kameraene fåes i sort som passer godt til de mørke facader der er på nyere bygninger.Om os


Vi er et lille firma der har specialiseret os i at lave specielle løsninger for vores kunder. Der er ingen opgave der er for stor eller for lille.

Vi har alt inden for tele, data, alarm, adgangskontrol, SMS styring,  GPS tracker og videoovervågning. Service

 Fejlfinding

 Ny installation

 Renovering

 Tilbudsgivning

Software


Milesight er også dedikerede, når det kommer til at tilbyde kunderne den bedste software til videoovervågning. Deres software løsninger imødekommer brugere på alle niveauer.


Intelligent videoanalyse. (VCA)som kan analycere på mange forskellige måder på det ønskede område. Man kan f.eks lave Índgang på bestemt område´, ´Udgang på bestemt område´, ´Efterladt´ eller ´fjernet´ objekt,

´sabotage alarm´, optælling af mennesker´, ´Genkendelse af mennesker´ .


Milesight kameraer med indbygget LPR algoritme (License Plate recognition) kan automatisk aflæse og registrere nummerplader samt sammenligne nummerplader med en foruddefineret liste. Nummerplader kan genkendes på hastigheder op til 120 km/t og med en nøjagtighed på mere 95% 

KontaktLukassen tele/data

Gårdkærsvej 35

DK-9440 Aabybro


Telefon 9646 4600

info@lukatel.dk